Werkweekend Wongema

Spin-off

Het werkweekend in Wongema is een spin-off van The Artist’s Way workshop ‘het lege midden’ die we met regelmaat in Wongema organiseren. Er is bij veel deelnemers de behoefte om een af en toe een weekend ongestoord te werken. Geen programma, maar doen wat je zelf belangrijk vindt. De gecombineerde achterban van The Artist’s Way en werkpension Wongema staat borg voor een leuke, gemotiveerde groep werkers.

Het weekend

Wij zorgen voor de perfecte werkomstandigheden. Ruimte, stilte en een duidelijke structuur: ontbijt/lunch/avondeten. Het is geen klooster. Je mag praten, lachen, film kijken enz. We hebben wel een aparte stille werkruimte.

Praktische zaken

Je bent vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur welkom. Kom je later, laat het weten, dan houden we een bord eten voor je warm. Je gaat zondagmiddag weer naar huis. Je betaalt €195,– voor twee keer ontbijt, twee keer lunch, twee keer avondmaaltijd, onbeperkt koffie, thee en water. Voor deze prijs slaap je twee nachten in een bedstee op de slaapzolder van Wongema. Voor €50,– meer heb je een eigen kamer met sanitair op de gang. Er is snel en stabiel internet in alle ruimtes.

 Data komende weekend: 25-27 mei 2018.

Inschrijven of vragen? Mail Erik  post@wongema.nl