Artist’s Way Weekend in Wongema :

Het Artist’s Way weekend van 3-4-5 april is uitgesteld. We hebben nieuwe data gekozen: 12-13-14 juni 2020 en 25-26-27 september 2020. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen en de adviezen van de overheid.

Je kunt nu al een plaats reserveren

Wil je avontuur, maar lijkt het leven een sleur? Sta je op een kruispunt in je leven? Ben je toe aan stroomversnelling? Wil je je een volgende stap zetten in je werk of je bedrijf?  Verlang je naar focus en richting?  Dan is dit het moment om mee te gaan naar een Artist’s Way weekend in Wongema.

Waarom het werkt

We creëren  focus en aandacht. Er is geen afleiding. Daardoor kun je helder benoemen wat  belangrijk is, wat jij wil in je leven en werk, en hoe ga je dat vormgeven.

Je kunt in een weekend veel doen en tegelijk het gevoel hebben dat je alle tijd van de wereld hebt. Het is een diepgaand onderzoek, maar de oefeningen zijn veelal licht en gemakkelijk.

 

Wat gaan we doen?

We gaan schrijven, tekenen, wandelen, praten, collages maken en meer.  We doen systemische oefeningen en korte opstellingen.  Het beeld van een opstelling, zegt vaak meer dan duizend woorden.

Er tijd om de toren te beklimmen of te rusten. Je krijgt een mooi vormgegeven werkboek waarin je je inzichten kunt opschrijven zodat je naar huis gaat met een concrete handleiding voor jezelf.

Je bent in goede handen

Je wordt begeleid door Frederike Dekkers (Artist’s Way, coach en tekenaar) en Erik Wong  (docent Rietveld, Wongema). Wij zijn erin getraind om bij jou te herkennen wat ruis is en waar het om draait.

Ervaringen van anderen

“Er is een last van me af gevallen. Al mijn zorgen blijken gewoon mijn ‘favoriete creatieve blokkades’ te zijn. Nu kan ik eindelijk een beetje normaal gaan leven. Het is me toch wat. Er is zoveel gebeurd in het weekend en de dagen er na. Iets dat beklijft. Innerlijke kracht en autonomie.” Hester Overmars, documentairemaker.

“Behalve dat het heerlijk was met leuke mensen met The Artist’s Way bezig te zijn, was Wongema in Hornhuizen een openbaring. Een fijne plek aan de horizon. Leegte die je zelf in kunt vullen. Een lief dorp, ruimte om te denken en te voelen, lekker eten en drinken.  Wongema is wonderful! ” Connie Franssen, schrijfcoach en danser.

Waar ligt Wongema?

Wongema Is een inspirerende werkplek in Hornhuizen, Noordwest Groningen. Het interieur is warm en ruim en we hebben dit weekend het hele pand tot onze beschikking. Het lege landschap heeft een helende werking op je brein. Je loop in een half uur naar de dijk, waar je in de verte de waddeneilanden ziet liggen. Dit samen zorgt voor de ideale setting voor dit avontuur.

Wongema Hornhuizen uitzicht
Uitzicht vanuit één van dekamers

 

Direct een plaats reserveren kan via deze link.

Komende weekenden  3-4-5- april (vol) en 25-26-27 september 2020

Er is plaats voor maximaal tien mensen.

Heb je nog vragen of wil je graag eerst  telefonische overleggen?
Mail Frederike: frederike@theartistsway.info, dan maken we een afspraak. 

 • Je wordt op vrijdag tussen 15.00 en 16.00 in Wongema verwacht
 • Zondagmiddag rond 16.00 uur ronden we af
 • Wongema is (mits goed gepland) prima met het openbaar vervoer te bereiken.
 • All-in prijs voor dit weekend is 445 euro inclusief BTW. Daarvoor krijg je:
  • twee overnachtingen in Wongema
  • twee maal ontbijt, lunch en diner (bereid door een ervaren kok)
  • Koffie en thee
  • Een intensief programma, begeleid door Frederike Dekkers en Erik Wong.
  • Verrassingspakket ter voorbereiding
  • Terugkombijeenkomst drie maanden na het weekend in Amsterdam
 • Je slaapt in een Wongema bedstee. Liever een eigen kamer? Dat kan voor een meerprijs van 50 euro.
  In beide gevallen bevindt het sanitair zich op de gang.
 • Zin in dit weekend? Er kunnen maximaal 10 personen meedoen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meer weten over Erik Wong? Lees mijn interview met hem.

Wongema is een heel andere wereld. Daar is een soort monorealiteit. Als je daar uit het raam kijkt en er vliegt een vogel van de ene boom naar de andere dan is dat het enige dat gebeurt op dat moment. Daardoor ontstaat ruimte voor denken en  reflectie. Je doet een stap terug doet en kijkt: wat ben ik eigenlijk aan het doen en waarom? Dat hoeft niet dramatisch te zijn, maar het is wel belangrijk. Lees verder >>>

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren