Artist’s Way II

naar overzicht trainingen

Walking in this World

Het veelgevraagde vervolg op The Artist’s Way. Hoe zorg je voor duurzame focus bij het realiseren van je plannen?  Welke monsters kom je tegen op weg naar je dromen en hoe ga je daarmee om? Je leert jezelf verleiden tot actie en steun vragen bij de juiste mensen.

Opnieuw ga je dagelijks schrijven en wekelijks inspiratie opdoen tijdens een Artist Date. Er is een mediastille week (niet lezen, geen tv, minder internet) en we maken een collage.

Natuurlijk zijn er weer veel leuke schrijfopdrachten die je inzicht en ideeën geven. En we stimuleren elkaar tot uitstapjes in andere disciplines. Bijvoorbeeld als schrijver doe je een tekenworkshop of als illustrator ga je een dag zingen.


Kosten: 495 inclusief 21 % BTW
Als je werkgever de training vergoedt, neem dan even contact op.  De kosten zijn dan 595 exclusief BTW

Nieuwe data binnenkort op de website.

Wat je kunt verwachten:

Gezonde gewoontes: Tijdens The Artist’s Way heb je gezonde gewoontes ontwikkeld, tijdens de vervolgtraining worden worden deze steeds meer vanzelfsprekend.

Daadkracht:Het realiseren van je plannen in deze wereld staat centraal. Hoe kun je jezelf verleiden tot actie en wanneer is het belangrijk om hulp in te roepen? 

UitdagingJe zet letterlijk stappen in nieuwe gebieden, je wordt uitgenodigd om mee te doen met workshops op het gebied van tekenen, schrijven of zingen. Je wordt uit je normale gebied gelokt en zo leer je om nieuwe (creatieve) uitdagingen aan te gaan. 

Zelfwaardering: Je staat bewust stil bij je overwinningen, groot en klein. Dit helpt bij het versterken van zelfvertrouwen en zelfrespect.

Inspiratie: Je deelt je plannen en uitdagingen, enthousiasme werkt aanstekelijk.

Tools Artist’s Way II

Naast de vertrouwde Morning Pages en de Artist Dates, wordt de Wekelijkse Wandeling geïntroduceerd. Julia Cameron noemt deze drie dingen een geheel.

Dagelijks  schrijven geeft richting en zet je aan tot actie. De Artist Date is essentieel om jezelf te voeden, om op te laden. De wekelijkse wandeling zorgt ervoor integratie van de dingen die leert en geeft nieuwe inzichten.

 It is like opening the gate at the top of a field irrigation system. Once we remove the blocks, the flow moves in

Julia Cameron

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren