Artist’s Way vervolg

naar overzicht trainingen

Walking in this World

Walking in this World: het veel gevraagde vervolg op de Artist’s Way geeft verdieping, nieuwe inzichten en een (extra) boost aan je creativiteit. In een kleine groep gemotiveerde mensen (vijf tot acht mensen) verfijn en vernieuw je de Artist’s Way tools. Je geeft vorm in de wereld wat erin je leeft.

Nieuw: schrijf je in per blok van 5 bijeenkomsten

In de eerste bijeenkomst van ieder blok, herhalen we thema’s uit de Artist’s Way.

Je mag instromen in blok twee of drie zonder eerdere blokken gedaan te hebben.

Tijd: woensdagavond 19:30-21:45 uur (ongeveer)
Kosten: 225 euro per blok

Je krijgt voor de eerste bijeenkomst van ieder blok een werkboek met oefeningen (PDF). Je ontvangt mijn getekende samenvatting (per post) en Nederlandse vertaling (PDF)  van het boek. 

Walking in this World is voor mensen die de Artist’s Way al een keer hebben doorlopen, in groepsverband of zelfstandig.

Opnieuw ga je dagelijks schrijven en wekelijks inspiratie opdoen tijdens een Artist Date. Er is een mediastille week (niet lezen, geen tv, minder internet) en we maken een collage.

Natuurlijk zijn er weer veel leuke schrijfopdrachten die je inzicht en ideeën geven. En we stimuleren elkaar tot uitstapjes in andere disciplines. Bijvoorbeeld als schrijver doe je een tekenworkshop of als illustrator ga je een dag zingen.

Walking in this World: wat kun je verwachten:

Gezonde gewoontes: Tijdens The Artist’s Way heb je gezonde gewoontes ontwikkeld, tijdens de vervolgtraining worden worden deze steeds meer vanzelfsprekend.

Daadkracht:Het realiseren van je plannen in deze wereld staat centraal. Hoe kun je jezelf verleiden tot actie en wanneer is het belangrijk om hulp in te roepen? 

UitdagingJe zet letterlijk stappen in nieuwe gebieden, je wordt uitgenodigd om mee te doen met workshops op het gebied van tekenen, schrijven of zingen. Je wordt uit je normale gebied gelokt en zo leer je om nieuwe (creatieve) uitdagingen aan te gaan. 

Zelfwaardering: Je staat bewust stil bij je overwinningen, groot en klein. Dit helpt bij het versterken van zelfvertrouwen en zelfrespect.

Inspiratie: Je deelt je plannen en uitdagingen, enthousiasme werkt aanstekelijk.

Tools Walking in this World

Naast de vertrouwde Morning Pages en de Artist Dates, wordt de Wekelijkse Wandeling geïntroduceerd. 

Dagelijks  schrijven geeft richting en zet je aan tot actie. De Artist Date is essentieel om jezelf te voeden, om op te laden. De wekelijkse wandeling zorgt ervoor integratie van de dingen die leert en geeft nieuwe inzichten.

 It is like opening the gate at the top of a field irrigation system. Once we remove the blocks, the flow moves in

Julia Cameron

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren