Tekeningen

 In 2019 tekende ik een jaar mijn voorouders. Vanaf voorjaar 2020 werk ik aan een serie portretten van vrouwen. Kijk hier voor mijn beeldend werk.

Geloofwaardige lijnen

“Het fijne van planten tekenen vind ik dat de meest bizarre lijnen geloofwaardig worden. Vormen die ik zelf niet kan bedenken, dus volg ik ze met mijn pen. Ik vind het leven best complex en ben een twijfelaar. Maar als ik teken wordt alles gereduceerd tot die ene lijn en die zet ik op papier. ” Fré Dekkers, naar aanleiding van de expositie in Wongema 2017.

Voor al mijn tekeningen geldt dat ze me op een prettige manier uit mijn gewone doen halen. Concentratie en aandacht werken helend en geven vaak bijzondere resultaten.Ik teken dus veel panten, maar ook mijn voorouders, dieren en alledaagse gebruiksvoorwerpen.  Ik publiceer bijna alles op Instagram.

In mijn werkruimte in Galerie Salon West kun je ook een grote muurtekening van mijn hand zien. Hieronder zie je hoe ik de eerste muurtekening maakte in de zomer van 2018. Wil jij ook een muurtekening in je huis of op je werk?
Vraag naar de mogelijkheden!