Trainingen en workshops

The Artist’s Way Weekend in Wongema

Het Artist’s Way Weekend in Wongema is een avontuur dat je een keer mee moet maken. Deze inspirerende werkplek in Hornhuizen, Noordwest Groningen heeft mijn hart gestolen, en ook het hart van heel veel deelnemers. Sinds 2013 organiseer ik er twee maal per jaar een Artist’s Way Weekend. Drie dagen in alle rust en ruimte stil staan bij jouw leven en bewust worden wat je werkelijk wil.

Lees meer of schrijf je in

The Artist’s Way introductie

Ervaar wat de Artist’s Way kan doen voor jou. Een inspirerende middag waarin je zelf aan de slag gaat met deze methode. Door eenvoudige schrijfoefeningen en het maken van een collage, word je je bewust van je wensen en blokkades.

Dus wil je kennis maken met deze methode en met mij? Kom dan naar een introductie workshop.

Lees meer of schrijf je in

Artist's Way cursus

Transformatie in twaalf weken

Altijd al een boek willen schrijven? Een eigen bedrijf op willen starten? The Artist’s Way heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van creatieve plannen. Hoe maak je tijd voor je dromen? Hoe zorg je voor meer inspiratie in het leven van alledag? Een training om je dromen nu eens echt uit te laten komen!

Lees meer of schrijf je in 

Individueel traject

De Artist’s Way Training Individueel geeft je steun en begeleiding op maat. Vooraf hebben een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek in Amsterdam. Daarnaast krijg je tien keer persoonlijke ondersteuning via telefoon of Skype. Aan het eind is er een uitgebreide persoonlijke evaluatie.

Je kunt kiezen of je de training snel doet (één hoofdstuk per week) of in een rustiger tempo (één hoofdstuk per twee weken).

Lees meer of schrijf je in

Artist’s Way II, walking in this world

Het veelgevraagde vervolg op The Artist’s Way heet Walking in this World en zorgt voor verdieping. Door samen dit pad te gaan ontstaat focus en daadkracht. Je krijgt ondersteuning bij het realiseren van je plannen en je leert jezelf verleiden tot actie en steun vragen bij de juiste mensen. Twaalf bijeenkomsten in vijf maanden.

Lees meer  of schrijf je in

Artist’s Way Intensive

Een intensieve vierdaagse training waarin alles samenkomt dat ik heb geleerd in de afgelopen twintig jaar. Een training voor mensen die nu eens echt aan de slag willen met hun creatieve plannen of hun loopbaan. Een reset, een nieuwe start.

Vier dagen intensief werken in een kleine groep (maximaal acht mensen).

Lees meer…