Loopbaanbegeleiding in één dag

Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je weten wat je wilt? Wat het beste bij je past? Waar je het meest gelukkig van wordt? En wat je energie geeft? Dan is loopbaan begeleiding in één dag iets voor jou. Een hele dag voor jou, één op één met een coach. Je krijgt dus alle aandacht tijdens deze intensieve dag.

Loopbaanbegeleiding in één dag? Kan dat echt?

Ja dat kan. En het is zelfs vrij eenvoudig. Waarom tien coachingsgesprekken als het ook in één dag kan? Diep van binnen weet iedereen wat waar is. Je hebt een innerlijk kompas, dat nooit liegt. Door jaren ervaring heb ik geleerd te herkennen wanneer iemand op het juiste spoor zit, te zien wanneer iets klopt of wanneer iemand zichzelf voor de gek houdt. Tijdens deze dag leer je dat zelf ook beter herkennen. Dat is heel handig als je in de toekomst belangrijke beslissingen gaat nemen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Of je het nu wilt of niet, in het dagelijks leven wordt je voortdurend beïnvloed. Door je vrienden, je ouders, de maatschappij, de tijdgeest. Je denkt vaak in vaste patronen en bent blind voor dingen die daar buiten vallen. Dat is ook de reden waarom je iemand van buitenaf nodig hebt, iemand die jou niet kent een nog geen uitgesproken ideeën of verwachtingen heeft over jou. Iemand die je helpt om door alle lagen heen te kijken en te zien wat er voor jou wezenlijk is. Samen weet je nu eenmaal veel meer dan alleen.

Alle aandacht voor jou

Een hele dag die alleen maar draait om jou. De reis die je maakt deze dag is eenvoudig en avontuurlijk tegelijk. Je wordt individueel begeleid. Door gesprekken en oefeningen dring je stap voor stap door tot de kern. Daar kun je voelen wat het beste bij je past en waar je energie van krijgt. Als dat helder is, maken we een stappenplan en testen je doel door middel van visualisaties. We kijken niet alleen naar je werk, maar naar je gehele leven van dit moment.

Loopbaanbegeleiding in één dag is geschikt voor jou als je:

  • Een nieuwe stap wil zetten in je loopbaan
  • Ontevreden bent met je werk en twijfelt of je moet blijven of weggaan
  • Je voor jezelf wilt beginnen maar aarzelt of dat wel echt bij je past
  • Ontslagen bent en onzeker over de volgende stap
  • Je al lang met plannen rondloopt en niet snapt waarom je niet de nodige stappen zet
  • Je graag een heel nieuwe richting op wilt, maar twijfelt of dat een goed idee is

Loopbaanbegeleiding in één dag is niet geschikt voor jou als je:

  • Weinig energie hebt door ziekte of burn-out (de dag is intensief)
  • Je verwacht dat wij jou vertellen wat je moet doen (jij kan alleen zelf voelen wat klopt)
  • Je net bent afgestudeerd en nog geen of weinig werkervaring hebt

Ruim 200 personen gingen je voor

Deze methode wordt nu al meer dan vijftien jaar toegepast door mij en Madelon van Kooten als bureau Morgenster. We hebben met deze aanpak meer dan 200 mensen begeleid. De methode heeft zich inmiddels bewezen en is telkens op basis van de ervaringen verbeterd.

Gratis intake

Tijdens een kosteloze intake via Zoom checken we samen of de loopbaanbegeleiding in één dag echt bij jou past. Als dat niet zo is, raad ik je aan elders te kijken. Zo kan ik garanderen dat de dag echt waardevol voor je zal worden.

Wil je dat? Neem contact op via telefoon 06-14208234 of via e-mail: frederike@theartistsway.info
Of plan hieronder een gesprek in mijn agenda:

Kosten

Loopbaanbegeleiding in één dag kost voor particulieren 595 euro inclusief BTW, 595 euro exclusief BTW voor ZZPers en voor organisaties 750 euro exclusief 21% BTW. Dit is inclusief lunch, rapportage en een half jaar e-mail ondersteuning.

Je mag altijd betalen in gedeeltes.

Als je werkzaam bent in de creatieve sector dan kun je een derde vergoed krijgen via werktuig PPO (de regeling is verlengd tot eind 2024)

En hoe gaat dan verder?

Als je durft te kiezen voor wat je echt wilt, wat echt bij jou past, dan word je gedreven door enthousiasme. Enthousiasme is een krachtige motor, die ook veel steun uit je omgeving genereert. We hebben in de afgelopen jaren heel vaak gezien dat mensen hun plannen realiseerden, vaak sneller dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Soms is het fijn nog nog wat extra begeleiding te krijgen. Mijn ervaring is dat een coaching traject van 4-8 sessies meestal voldoende is om je doel te bereiken.

Wat zeggen anderen

Thanks to Frederike my career went, soon after consulting her, into a upright position. Due to her profound insight into my organisation and my personal way of dealing with it she freed me from some disturbing habits and helped me to choose the right direction for me as an artist.

Saskia Pfaeltzer, beeldend kunstenaar

Jaren lang liep ik rond met een onvervuld en knagend gevoel. Ik wist dat ik veel talent had, maar op één of andere manier kon ik het niet kwijt in een baan. Gelukkig kwam met een coachingsessie van één dag een radicale verandering. Jaren later heb ik nu een eigen kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam waar ik mensen in één week Nederlands leer.

Het leven is te kort om jaren doelloos rond te lopen. Als het werk je voldoening geeft, dan is je hele leven meteen veel leuker! Dus… als je niet tevreden bent over je werk of carrière, neem een dag met Frederike en je weet meteen weer hoe je verder moet!

Albert Both, talencoach

Opdrachtgevers waren onder andere:

Abvacabo FNV,  Berg Toys, , de Belastingdienst, Carrièretijger , De Telefoongids, Doxis, Fources, Gemeente Amsterdam Bestuursdienst, Gemeente Aalsmeer, Gemeente Heereveen, Gemeente Leiderdorp, GITP, Groen Links tweede kamer fractie, GVR Centrum voor Marketing Communicatie, Hogeschool Inholland, Hollandse Nieuwe, Info profs B.V, Isis Dataverwerking, Maetis, Ministerie van VROM, NCDO, Optiver Holding B.V., Oracle nederland, Orkater, Ortec, Otis B.V., Payroll Services, Politie Amsterdam-Amstelland en Haarlem, Promoducties, Provincie Noord Holland, Quintis, Rabobank Katwijk, Rabobank Utrecht, RoyalhasKoning B.V., Stadsdeel Westerpark, Stichting Beroepskwaliteit Leraren, Talent First, Talent & Pro, The Vision Web, Thremen, Tryllian, Universiteit van Amsterdam, UWV Werkbedrijf, Vitae, Waag Society/maatschappij voor oude en nieuwe media, WZC De Rijhoven.