Loopbaan & coaching

Wat kan de Artist’s Way doen voor je loopbaan?

De Artist’s Way training wordt vaak gevolgd door mensen die op een kruispunt in je leven staan. Het kan je ondersteunen tijdens of na een loopbaantraject. De opdrachten en het dagelijks schrijven van de ochtendpagina’s wijzen je de weg naar jouw innerlijke motivatie. Ze geven je informatie over je wensen en maken duidelijk wat jou energie geeft en wat juist energie vreet. Ook leer je veel over jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hoe kun jij jezelf verleiden tot actie? Hoe kun je de nodige stappen zetten en je niet laten weerhouden door  je innerlijke criticus? De wekelijkse (of tweewekelijkse) bijeenkomsten stimuleren je om de daad bij het woord te voegen en helpen uitstelgedrag om zeep. Je leert eenvoudig te beginnen met kleine stappen waardoor je de moed krijgt grote sprongen te maken.

Loopbaanbegeleiding in één dag

Soms is het fijn om tijd te nemen voor individuele begeleiding. Als je echt wil weten wat je wil kun je bij mij een loopbaandag doen.  Eén op één met een een hele dag voor jou alleen. Je krijgt dus alle aandacht tijdens deze intensieve dag. Op die manier kun je in één dag helder krijgen wat voor jou de juiste volgende stap is.

Kan dat dan? Loopbaanbegeleiding in één dag?

Ja dat kan. En het is zelfs vrij eenvoudig. Diep van binnen weet iedereen wat waar is. Je hebt een innerlijk kompas, dat nooit liegt. Door jaren ervaring heb ik geleerd te herkennen wanneer iemand op het juiste spoor zit, te zien wanneer iets klopt of wanneer iemand zichzelf voor de gek houdt. Tijdens deze dag leer je dat zelf ook beter herkennen. Dat is heel handig als je in de toekomst belangrijke beslissingen gaat nemen.

Wil je meer lezen hierover? Kijk dan op www.fredekkers.nl/loopbaandag

Individuele coaching

Soms komen er tijdens de Artist’s Way thema’s aan de orde waarin je vast lijkt te lopen. Dan kun je door één extra coachinggesprek het proces enorm versnellen. Mensen zeggen dat ik snel tot de kern kom en ze waarderen mijn oprechte betrokkenheid. Iedereen heeft zijn eigen blinde vlek en soms is de blik van een ander nodig om de dingen op hun plek te laten vallen. Door het gebruik van verbeeldingskracht kunnen diepgaande veranderingen op een luchtige manier gerealiseerd worden.

Wil je meer lezen hierover? Kijk dan op www.fredekkers.nl/coaching

Wil je de Artist’s Way individueel doorlopen met persoonlijke begeleiding?
Kijk dan op www.theartistsway.info/artist-way-individueel/

Meer weten?
Mail: frederike@theartistsway.info of bel 06-14208234 (kantooruren)