Loopbaan & coaching

Coaching: je hoeft het niet alleen te doen!

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Mensen omschrijven mijn manier van werken als helder, warm en lichtvoetig. Ik hoor vaak dat ik snel tot de kern kom. Mijn doel om is mensen met hun essentie in contact te brengen.

Je kunt hieronder een zelf een afspraak inplannen voor een gratis kennismaking.

Heb je last van uitstel gedrag of perfectionisme? Verlang je naar meer zelfvertrouwen en meer contact met de mensen om je heen? Of heb je moeite met het maken van keuzes? Samen komen we sneller tot de kern.

Door mijn ervaring als beeldend kunstenaar gebruik ik verbeeldingskracht als middel. Het vormgeven van ons leven is een creatief proces. Ik luister echt en herken patronen. Daarnaast kijk ik ook systemisch en doe ik een​ ​opstelling​ ​als de vraag daartoe aanleiding geeft.

Systemische blik

Systemisch kijken wil zeggen: vanuit het grotere geheel, waar we deel van uit maken, kijken. Het betekent je bewust zijn van de systemen waar je deel van uitmaakt en de onderliggende patronen. Door daar inzicht in te krijgen, komt er ruimte en ontstaat verbinding. Lees hier meer over opstellingen…

Moed

Misschien wil je de moed verzamelen om stappen te zetten en je situatie veranderen. Soms hoef je alleen anders te kijken om je bewust te worden van alle mogelijkheden. Dan kan één coaching gesprek genoeg zijn om dingen in beweging te zetten. Meestal zijn vier tot zes gesprekken fijn voor ondersteuning bij een duurzame verandering.

Kosten

Online coaching van ongeveer een uur: 80 euro inclusief BTW
Live coaching is ongeveer anderhalf uur: 120 euro inclusief BTW

Als je werkgever betaalt dan gelden dezelfde bedragen exclusief BTW

Loopbaanbegeleiding in één dag

Als je echt wil weten wat de juiste keuze is voor jou op het gebied van werk en loopbaan, kun je bij mij een loopbaandag doen. Eén op één, een een hele dag voor jou alleen. Je krijgt dus alle aandacht tijdens deze intensieve dag. Op die manier kun je in één dag helder krijgen wat voor jou de juiste volgende stap is. Voordat we een afspraak maken heb ik altijd een intakegesprek om toe te lichten wat je kunt verwachten en te kijken of de loopbaandag past bij jouw situatie. Lees meer…

Artist’s Way geeft je loopbaan een boost

De Artist’s Way training wordt vaak gevolgd door mensen die op een kruispunt in je leven staan. Het kan je ondersteunen tijdens of na een loopbaantraject. De opdrachten en het dagelijks schrijven van de ochtendpagina’s wijzen je de weg naar jouw innerlijke motivatie. Ze geven je informatie over je wensen en maken duidelijk wat jou energie geeft en wat juist energie vreet.

Ook leer je veel over jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hoe kun jij jezelf verleiden tot actie? Herken je innerlijke criticus en leer die te negeren. De wekelijkse (of tweewekelijkse) gesprekken stimuleren je om de daad bij het woord te voegen en helpen uitstelgedrag om zeep. Je leert eenvoudig te beginnen met kleine stappen waardoor je de moed krijgt grote sprongen te maken.