Artist’s Way Introductie Workshop

Ervaar wat de Artist’s Way kan doen voor jou. De Artist’s Way is een zeer effectieve om de creatieve stroom in je leven (opnieuw) op gang te brengen. Gun jezelf deze Artist’s Way introductie workshop vol inspiratie en ontdekkingen. 

Tijdens een Artist’s Way Introductie doe je eenvoudig schrijfoefeningen en maak je een collage, hierdoor word je je bewust van je wensen en blokkades.

De Artist’s Way: vind je eigen weg

De Artist’s Way training is vijfentwintig jaar geleden ontwikkeld om blokkades bij kunstenaars op te lossen. Frederike Dekkers ziet al jaren in de praktijk dat dit niet alleen werkt voor kunstenaars, maar voor iedereen die verlangt naar een leven met meer creativiteit en inspiratie.

Artist's Way Introductie

Ruimte maken: durf te kiezen

Creativiteit hoef je niet te leren, maar je moet er wel ruimte voor maken en de juiste voorwaarden creëren.

Sommige mensen zeggen te vaak ‘ja’ en komen niet  toe aan die dingen die voor hen werkelijk belangrijk zijn. Andere mensen hebben last van uitstelgedrag, faalangst of perfectionisme, waardoor ze niet beginnen. Durf te kiezen!

The Artist’s Way  heeft wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd. Frederike Dekkers geeft sinds 2008 de training in kleine groepen in Amsterdam.


Locatie
Buurtsalon Jeltje Eerste Helmersstraat 106N, 1054 EG Amsterdam
Kosten: 30 euro, inclusief materiaal

Doe mee! Reserveer meteen een plaats

Resultaten van The Artist’s Way training

Inspiratie: Je ontdekt (opnieuw) wat jou inspireert en wat jouw drijfveren zijn.

Opruimen van blokkades: je leert herkennen hoe jij jezelf blokkeert en ontwikkelt eenvoudige strategieën om ze te overwinnen.

Avontuur: je zoekt letterlijk en figuurlijk nieuwe wegen waarmee je jezelf prikkelt en wakker schudt.

Energie: goed voor jezelf zorgen, kiezen voor wat jou energie geeft, is belangrijk onderdeel van de Artist’s Way training. Hierdoor komt tijd, ruimte en energie vrij.

Synchroniciteit: door af te stemmen of het grotere geheel en te leven vanuit je intuïtie ervaar je hoe jouw dromen werkelijkheid worden, en word je je bewust van synchroniciteit.

Daadkracht: enthousiasme, niet ijzeren discipline wordt jouw motor, daardoor kom je veel gemakkelijker in beweging en geniet je van het zetten van stappen, meer bereiken met minder moeite.

Mindfulness: de kracht van deze methode is Je focus verplaatst zich van later naar nu. Je bent niet alleen maar bezig met het resultaat maar krijgt plezier in het proces. Je kunt iedere dag iets doen doen om je doel dichterbij te brengen.

Basic Tools van de Artist’s Way

De Ochtendpagina’s:

drie handgeschreven pagina’s om de dag mee te beginnen, over alles wat er in je opkomt. Een bijzondere vorm van meditatie die je leven in beweging zet. Bij de BBC wordt het schrijven van ochtend pagina’s  inmiddels al door de organisatie aangemoedigd.

‘Waardoor de oefening werkt? Doordat je allerlei piekergedachten van je af schrijft, zitten die niet meer in de weg, doordat je je innerlijke criticus de mond snoert, en doordat het schrijven je in contact brengt met de fascinerende beelden in je brein’ Caroline Buijs in Flow Magazine over The Artist’s Way training die ze volgde bij Frederike Dekkers.

De ‘Artist Date’

is een wekelijks feestelijk uitje voor jou alleen. Het hoeft niets  kunstzinnigs te zijn, als het jou maar plezier geeft. Artist dates, kunstenaars uitjes, voeden je verbeelding, en verbeelding is de bron van je creativiteit

Kijk hier voor een overzicht van alle trainingen