Inspiratie workshop in Atelier de Kraamkamer

Wil je (meer) ruimte maken voor je creativiteit en nieuwe inspiratie opdoen? Wil je een middag lekker tekenen en schrijven in een prachtig atelier? Wil je helderheid over jouw doelen en ontdekken wat de volgende stap is voor jou? Kom dan naar een inspiratie middag.


Ruimte maken

Thema van deze middag is ruimte maken. Ruimte in je hoofd, ruimte voor creativiteit, ruimte in je huis, ruimte in je leven. Hoe ervaar jij ruimte? Waar wil je meer ruimte? En wat is daarvoor nodig?

We zeggen vaak dat we creatief willen zijn, maar dan bedoelen we dat we productief willen zijn. Dat is niet hetzelfde. Voor creativiteit is ruimte nodig om te lummelen, te dwalen, te dromen, te onderzoeken. Het is geen rechtlijnig proces maar een ontdekkingstocht.

Door eenvoudige schrijfoefeningen en verrassende tekenopdrachten ervaar je hoe het voor jou werkt. Je wordt begeleid door Helga Kos (Atelier de kraamkamer) en Frederike Dekkers (Artist’s Way Amsterdam) Aan het eind van middag sluiten we af met een drankje en is er tijd om ervaring met elkaar uit te wisselen.

De workshop is voor mensen die de Artist’s Way al kennen maar ook voor mensen zonder ervaring. Het is voor iedereen die verlangt naar een leven met meer creativiteit en inspiratie. Je hoeft geen creatief beroep te hebben en je kunt ook meedoen als je nog nooit getekend hebt

Locatie: Atelier de Kraamkamer, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 129
1054 RV Amsterdam (zijstraatje van de Eerste Helmersstraat)

De datum voor een volgende inspiratie middag is nu nog niet bekend

Kosten: 65 euro, inclusief BTW en materiaal

Klik hier om je in te schrijven

Je komt dan op de website van Atelier de Kraamkamer.