Artist’s Way in twee dagen

Een weekend vol creativiteit en inspiratie: maak tijd voor je dromen!

Wil jij je bewust worden van wat je werkelijk raakt en leren hoe je daar tijd en ruimte voor kunt maken in je leven? Heb je genoeg van je blokkades? Wil je je innerlijke criticus ontmaskeren en zelf aan het roer gaan staan? De Artist’s Way methode is eenvoudig en luchtig maar zorgt wel voor duurzame verandering. In twee dagen maak je een spannende ontdekkingsreis. Met veel persoonlijke aandacht en uitdaging, waardoor je de diepte in kunt gaan.

The-Artists-Way-Retreat-Lighthouse-Works-MH-2-760x440

Hoe ziet het weekend er uit?
De eerste dag: in kaart brengen waar je NU staat.

Je wordt je bewust van je diepere wensen en hoe je daarmee kunt verbinden zodat ze je motor worden. Je oefent met het herkennen van ‘lastige emoties’ en die te gebruiken als brandstof. Je ontdekt jouw favoriete blokkade en leert je censor kennen, je weet wel, dat stemmetje dat overal en altijd kritiek heeft. We doen heel veel (schrijf)oefeningen uit The Artist’s way en je maakt een collage.

De tweede dag: jezelf verleiden tot actie

Deze dag start je met een les waarnemen en tekenen door Helga Kos. Kijk door de ogen van een kunstenaar en ontdek de rijke wereld van je zintuigen. In de middag vertalen we je inzichten naar concrete plannen. We blazen blokkades op en je leert productieve vragen te stellen. Je gaat naar huis met een doosje met opdrachtkaartjes en een schrift voor je ochtendpagina’s.

Atelier de Kraamkamer

 “… Ik vind het interessant om een proces in gang te zetten, waarbij de deelnemer ontdekt hoe rijk de verbeelding is en op hoeveel manieren je de werkelijkheid kunt benaderen en vormgeven.” Helga Kos

Reserveer een plaats

Mensen die eerder een Artist’s Way weekend deden:

De tweedaagse cursus The Artist Way van Frederike is een absolute aanrader. Frederike weet in korte tijd met simpele oefeningen patronen te doorbreken. ”
Pepijn Moors, Regisseur, Scenarioschrijver, Creatief Producent

“Ten eerste vond ik het weekend echt fantastisch, boeiend en heerlijk om te doen en vervolgens heeft het een nog steeds doorwerkend effect!” 
Guilette Bink, zelfstandig Doula en Yoga docente

Ook Zoe van Moderne Hippies deed een Artist’s Way weekend (in Ermelo)

“Ik support elke vorm van zelfontwikkeling en dit is er zeker één van. Door middel van deze retraite (her)ontdek je je dromen, je blokkades, waar je inspiratie uit haalt, van wat of wie je energie krijgt en je leert te genieten van het proces in plaats van het uiteindelijke doel. Geen zweverig gedoe, vooral praktisch. Met gezellige en inspirerende gesprekken met de overige deelnemers tussendoor. En hele leuke opdrachten om later nog eens te doen.

Conclusie? Mentale yoga: I love it. Ik heb (levens)lessen geleerd die ik zeker mee ga nemen in de toekomst. Wat zeg ik? Waar ik al mee bezig ben.

Een absolute aanrader.”

Lees haar volledige review

Praktisch

De datum van het volgende weekend is nog niet bekend
Tijd: zaterdag 10.00 -17.30 uur en zondag 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Atelier de Kraamkamer Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 129
1054 RV Amsterdam (zijstraatje van de Eerste Helmersstraat)
Kosten: 245  inclusief 21 % BTW,
Hiervoor krijg je drie dagdelen Artist’s Way workshop, twee keer lunch, een werkboek, de samenvatting van de Artist’s Way, en de workshop waarnemen en tekenen door Helga Kos.

Als je werkgever de training vergoedt, neem dan even contact op.

Reserveer een plaats

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren