Artist’s Way revisited

Korte Artist’s Way opfriscursus: keep the spirit alive …

Gaf de Artist’s Way training jou een boost en heb je daardoor een aantal belangrijke stappen gezet? Verlang je weleens terug naar die opwindende ervaring dat je creativiteit weer ging stromen? Wil jij het enthousiasme van die begintijd opnieuw leven in blazen? Dan is deze korte vervolgtraining iets voor jou.

Misschien heb je een aantal doelen bereikt en sta je nu op de drempel van een nieuwe tijd. Het is goed mogelijk dat je na verloop van tijd terugvalt in oude patronen. Het kan ook zijn dat je oude censor in een nieuwe vermomming jou doet geloven dat die creatieve opleving te mooi was om waar te zijn.  Soms moet je gewoon opnieuw moed verzamelen, wakker worden geschud of eraan worden herinnerd dat enthousiasme een sterkere motor is dan discipline. (lees meer onder de foto…)

Schrijf je direct in

Artist's Way Amsterdam werkruimteSamen kom je verder

Deze training is kort maar krachtig. We komen vier keer bij elkaar in twee maanden tijd. Eens in de twee of drie weken nemen we drie uur om te reflecteren, te schrijven en te tekenen. We plannen een mediastille week in en we maken een collage.

De eerste bijeenkomst is vooral gericht op het opnieuw contact maken met je bezieling: waar word je blij van, wat zijn je wensen, wat heb jij nodig?
De tweede bijeenkomst gaat over blokkades. Zijn het gewoontes, overtuigingen of bepaalde   mensen die je belemmeren? Of ben je in de ban geraakt van je censor (die natuurlijk met je mee is gegroeid)?
De derde bijeenkomst kijken we naar de uitvoering van je plannen. Hoe kun jij jezelf verleiden tot actie? Wat komt eerst? Wat is ervoor nodig om jou te laten doen waar je blij van wordt?

De vierde en laatste bijeenkomst reflecteren op de afgelopen periode en ronden we af wat we in de afgelopen maanden hebben opgestart. Je plant hoe je jezelf de komende maanden zo kunt ondersteunen dat je je aandacht kunt richten op wat werkelijk belangrijk is voor jou.

Praktisch

censor
Censor, tekening Susanne Steenkamp

Tijd: zondag van 13.30-16.30 uur

Data:  12 en 26 mei en 9 en 23 juni 2019

Kosten: 195 euro inclusief BTW

Aantal deelnemers: minimaal vijf en maximaal acht

Locatie: Admiraal de Ruijterweg 9 Amsterdam

Schrijf je direct in

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren