Artist’s Way Intensive

Een zomercursus. Een intensieve vierdaagse training waarin alles samenkomt dat ik heb geleerd in de afgelopen twintig jaar. Een training voor mensen die nu eens echt aan de slag willen met hun creatieve plannen of hun loopbaan. Een reset, een nieuwe start.

Vier dagen, een wereld van verschil

Ik bied geen snelle makkelijke oplossing, maar ik weet dat er meer mogelijk is, dan je nu denkt. Ik weet de weg, ik laat de route zien, jij loopt zelf het pad. Samen maken we een helder plan de campagne, een handleiding voor jou persoonlijk. Met duidelijke stappen en aanwijzingen voor de momenten dat het even lastig is.

Niet morgen, maar nu!

De Artist’s Way heeft me geleerd dat je de meeste antwoorden al kent. Je moet wel de tijd nemen om ze op te schrijven en de moed verzamelen om het uit te spreken en te delen met anderen. Voordeel van een groep is dat je kunt oefenen met wat je in de wereld wilt gaan doen. Weten wat je wil is een eerste stap, maar om dingen voor elkaar te krijgen is toewijding en inzet nodig.

Wat gaan we doen?

Het programma is een afwisseling tussen denken, ervaren en doen. In een groep, leer je ook van het proces van de anderen. Door alles in je werkboek vast te leggen ontstaat een naslagwerk waar je nog lang plezier van zult hebben.

Je doet heel veel schrijfoefeningen, waardoor je in korte tijd toegang krijgt tot alles dat je (bewust of onbewust) al weet. Je maakt een collage. Er zijn geleide meditaties en korte opstellingen. Je deelt je ervaring, we brainstormen.

We werken van 10:00 tot 17:00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. Er is ook tijd tussendoor voor een korte wandeling.

Dag één: wensen en verlangens helder krijgen

Deze dag staat in het teken van wensen. Voelen waar je echt blij van wordt, wat je graag zou willen, hoe dat eruit ziet. Heel veel schrijfoefeningen, geleide meditaties, Je schrijf een brief, je visualiseert je doel, je maakt een collage. .

Dag twee: thuiswerken en individuele coaching

Een thuiswerkdag waarin je gaat wandelen, schrijven en aan je eigen persoonlijk opdracht werkt. In de middag is er een korte individuele sessie (online). 

Dag drie: blokkades opsporen

Hoe hou je jezelf tegen? Wat zegt jouw innerlijke criticus? wat staat er in de weg? In de ochtend doen we opnieuw schrijfoefeningen. In de middag is er tijd voor korte opstellingen. 

Dag vier: je plan schrijven

Hoe ga je je ideeën in de praktijk brengen? Je schrijft je eigen handleiding, je oefent met het delen van je idee, je brainstormt samen over de stappen en alle hulpbronnen die je aan kunt boren, je maakt een commitment.  

Jouw investering

Particulieren & ZZP 545,- introductieprijs 495,- inclusief
Organisaties  695,- exclusief

Wat krijg je daarvoor

  • Telefonisch intake gesprek waarin we kijken of dit past bij jou op dit moment
  • Werkboek waarin je al je opdrachten maakt, een naslagwerk met jouw handleiding 
  • Drie dagen training in een kleine groep, dus met veel persoonlijke aandacht
  • Lunch, koffie en thee
  • Persoonlijke opdracht en online coaching op de thuiswerkdag
  • Terugkom bijeenkomst vier maanden later

Data januari of februari 2020 data binnenkort op de website

Op de werkvloer

Deze training kan ook op locatie worden gegeven. Ideaal om creativiteit in teams te ontwikkelen, samenwerking te bevorderen en mensen (opnieuw) te motiveren. De inhoud kan op maat worden aangepast aan de situatie.