Artist’s Way Intensive

Een zomercursus. Een intensieve vierdaagse training waarin alles samenkomt dat ik heb geleerd in de afgelopen twintig jaar. Een training voor mensen die nu eens echt aan de slag willen met hun creatieve plannen of hun loopbaan. Een reset, een nieuwe start.

Vier dagen, een wereld van verschil

Ik bied geen snelle makkelijke oplossing, maar ik weet dat er meer mogelijk is, dan je nu denkt. Ik weet de weg, ik laat de route zien, jij loopt zelf het pad. Samen maken we een helder plan de campagne, een handleiding voor jou persoonlijk. Met duidelijke stappen en aanwijzingen voor de momenten dat het even lastig is.

Niet morgen, maar nu!

De Artist’s Way heeft me geleerd dat je de meeste antwoorden al kent. Je moet wel de tijd nemen om ze op te schrijven en de moed verzamelen om het uit te spreken en te delen met anderen. Voordeel van een groep is dat je kunt oefenen met wat je in de wereld wilt gaan doen. Weten wat je wil is een eerste stap, maar om dingen voor elkaar te krijgen is toewijding en inzet nodig.

Wat gaan we doen?

Het programma is een afwisseling tussen denken, ervaren en doen. In een groep, leer je ook van het proces van de anderen. Door alles in je werkboek vast te leggen ontstaat een naslagwerk waar je nog lang plezier van zult hebben.

Je doet heel veel schrijfoefeningen, waardoor je in korte tijd toegang krijgt tot alles dat je (bewust of onbewust) al weet. Je maakt een collage. Er zijn geleide meditaties en korte opstellingen. Je deelt je ervaring, we brainstormen.

Dag één: wensen en verlangens helder krijgen

Deze dag staat in het teken van wensen. Voelen waar je echt blij van wordt, wat je graag zou willen, hoe dat eruit ziet. Heel veel schrijfoefeningen, geleide meditaties. Je tekent, je visualiseert je doel, je maakt een collage.

Dag twee: blokkades opsporen

Hoe hou je jezelf tegen? Wat zegt jouw innerlijke criticus? wat staat er in de weg? We doen opnieuw schrijfoefeningen en is er ruimte voor korte opstellingen. 

Dag drie: jezelf verleiden tot daden, je plan schrijven

Hoe ga je je ideeën in de praktijk brengen? Hoe motiveer jij jezelf en waar ga je steun vragen? Je schrijft je eigen handleiding. Je brainstormt samen over de stappen en alle hulpbronnen die je aan kunt boren, je maakt een commitment.  

Dag vier: Je laat jezelf zien, je zet de eerste stap.

Je oefent met het delen van je idee. Je geeft een presentatie aan de andere n uit de groep waarin je laat zien of vertelt wat voor jou van belang is. In gedachten of in het echt: je zet de eerste stap op weg naar je droom.

We werken van 11:00 tot 17:00 uur op dag 1 en 3.
Op dag 2 van11:00 – 17:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Op dag 4 van 12- 17 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. Er is ook tijd tussendoor voor een korte wandeling.

Jouw investering

Particulieren & ZZP 545 inclusief btw
Organisaties  695,- exclusief btw

Wat krijg je daarvoor

  • Telefonisch intake gesprek waarin we kijken of dit past bij jou op dit moment
  • Werkboek waarin je al je opdrachten maakt, een naslagwerk met jouw handleiding 
  • Vier dagen training in een kleine groep, dus met veel persoonlijke aandacht
  • Lunch, koffie en thee

Data binnenkort op de website