Artist’s Way individueel

De Artist’s Way Training Individueel geeft je begeleiding op maat. Op zich kun je het Artist’s Way boek helemaal alleen doorwerken. Vaak lopen mensen dan vast en blijft het boek jaren in de kast staan. Soms omdat je het te serieus neemt of er komen pijnlijke dingen boven. Of je wordt opgeslokt door het dagelijkse leven. Dan is er soms de verleiding om te stoppen. Daarom is het fijn om persoonlijke coach te hebben die je de weg wijst en aanmoedigt.

Je hoeft het niet alleen te doen!

We starten met een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek in Amsterdam of via beeldbellen. Je krijgt uitleg over het inzetten van de basis tools, we bespreken je doelen, maken een planning.

Als je start krijg per post een getekende samenvatting met tekeningen en tips. Voor ieder gesprek doe je de check-in en lees je een nieuwe hoofdstuk. De schrijfopdrachten van dat hoofdstuk doe je in je eigen tijd. In de sessies bespreken we de hoofdstukken, kun je al je vragen stellen en zoeken we samen naar oplossingen voor dingen waar je tegenaan loopt.

Je kunt kiezen of je de training snel doet (één hoofdstuk per week) of in een rustiger tempo (één hoofdstuk per twee weken).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Morning-Pages-730x1024-700x982.jpgArtist’s Way Individueel

  • Uitgebreid kennismakingsgesprek ter voorbereiding (live of via Skype)
  • Tien keer persoonlijk contact (via telefoon of Skype)
  • Persoonlijke evaluatie na afloop (live of via Skype)
  • Je doorloopt het twaalfweekse programma in drie tot zes maanden: jij bepaalt het tempo
  • Samenvatting en tips op papier
  • Ondersteuning per e-mail, tot zes maanden na afloop van het programma
  • Mogelijkheid om extra coaching in te kopen tegen gereduceerd tarief

Kosten zijn nu 495 in plaats van 595 inclusief 21 % BTW

Daarvoor krijg je dus twee live gesprekken in Amsterdam of via Skype als live niet mogelijk is (1 uur) en tien keer coaching via Skype of telefoon (ongeveer een half uur per keer) plus de samenvatting op papier en de mogelijkheid om al je vragen te stellen via mail. Ongeveer drie maanden na afloop van het traject is er een extra Skype contact om te evalueren en doelen voor de toekomst te formuleren.

Is dit iets voor jou? Meld je dan hier aan.

Meer weten? Onderaan de pagina kun je zelf een afspraak inplannen voor een vrijblijvend intake gesprek.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via mail frederike@theartistsway.info of bellen 06-14208234 (kantooruren)

Bewaren