Artist’s Way individueel

The Artist’s Way, heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van (creatieve) plannen. Hoe maak je tijd voor je dromen? Hoe zorg je voor meer inspiratie in het leven van alledag? Hoe vertaal je dromen naar concrete stappen? Dat is wat je leert door de Artist’s Way.

Wil jij meer tijd maken voor jouw creativiteit? Wil je stappen zetten om een nieuw vak te leren, een boek te schrijven of een bedrijf te starten?? Wil je meer focus en daadkracht?

De Artist’s Way Individueel geeft je begeleiding op maat. Je kunt het Artist’s Way boek alleen doorwerken. Maar de meeste mensen vinden het fijner om persoonlijke coach te hebben, iemand die je de weg wijst en aanmoedigt.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Staat het boek bij jou al jaren in de kast en kom je er maar niet toe om er tijd voor te maken? Of ben je er ooit in begonnen maar ergens halverwege gestrand? Je bent niet de enige.

Met persoonlijke begeleiding is het een stuk makkelijker en leuker. Het traject kan precies worden aangepast aan jouw situatie. We starten we met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Je krijgt uitleg over het inzetten van de basis tools, we bespreken je doelen, maken een planning.

Als je dit Artist’s Way traject start dan ontvang je per post een getekende samenvatting met tekeningen en tips. Voor ieder gesprek doe je de check-in en lees je een nieuwe hoofdstuk. De schrijfopdrachten van dat hoofdstuk doe je in je eigen tijd. In de sessies bespreken we de hoofdstukken, kun je al je vragen stellen en zoeken we samen naar oplossingen voor dingen waar je tegenaan loopt.

Je kunt kiezen of je de training snel doet (één hoofdstuk per week) of in een rustiger tempo (één hoofdstuk per twee weken).

Ook de vervolg trajecten, Walking in this World en Finding Water, kun je als individueel traject volgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Morning-Pages-730x1024-700x982.jpgArtist’s Way Individueel

Je krijgt zes of twaalf keer coaching via Zoom (een half uur tot drie kwartier per keer). Je ontvangt een geïllustreerde samenvatting op papier en de mogelijkheid om al je vragen te stellen via mail.

Wil je eerst overleggen? Onderaan de pagina kun je zelf een afspraak inplannen voor een vrijblijvend intake gesprek.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via mail frederike@theartistsway.info of bellen 06-14208234 (kantooruren)

Bewaren