Artist’s Way individueel

De Artist’s Way Training Individueel geeft je steun en begeleiding op maat. Op zich kun je het Artist’s Way boek helemaal alleen doorwerken. Vaak lopen mensen dan vast en blijft het boek jaren in de kast staan. Soms omdat je het te serieus neemt of er komen pijnlijke dingen boven. Of je raakt de draad kwijt omdat je wordt opgeslokt door het dagelijkse leven. Er is altijd de verleiding om te stoppen. Dat is de reden dat ik sinds 2008 trainingen geef in groepsverband. Wil jij je eigen tempo bepalen en het traject doorlopen zonder reistijd? Dan kun je kiezen voor individuele begeleiding.

Je hoeft het niet alleen te doen!

We starten met een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek in Amsterdam (of op locatie). Je krijgt uitleg over het inzetten van de basis tools, we bespreken je doelen, maken een planning.

Als je start krijg je wekelijks (of tweewekelijks) op een vast tijdstip in je mailbox een getekende samenvatting met tips voor die week. Dit is je reminder om de check-in te doen, een nieuwe hoofdstuk te lezen en de schrijfopdrachten van dat hoofdstuk te doen. Daarna hebben we twaalf keer een persoonlijke coaching gesprek via telefoon of Skype. Dan evalueren we de voortgang, kun je al je vragen stellen en zoeken we samen naar oplossingen voor dingen waar je tegenaan loopt.

Je kunt kiezen of je de training snel doet (één hoofdstuk per week) of in een rustiger tempo (één hoofdstuk per twee weken).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Morning-Pages-730x1024-700x982.jpgArtist’s Way Individueel

  • Uitgebreid kennismakingsgesprek ter voorbereiding (live)
  • Tien keer persoonlijk contact (via telefoon of Skype)
  • Persoonlijke evaluatie na afloop (live)
  • Je doorloopt het twaalfweekse programma in drie tot zes maanden: jij bepaalt het tempo
  • Flexibel, de persoonlijke begeleiding kan vanaf elke locatie
  • Samenvatting en tips op papier
  • Ondersteuning per e-mail, tot zes maanden na afloop van het programma
  • Mogelijkheid om extra coaching in te kopen tegen gereduceerd tarief

Kosten zijn 595 inclusief 21 % BTW

Daarvoor krijg je dus twee live gesprekken in Amsterdam (1,5 uur) en tien keer coaching via Skype of telefoon (ongeveer een half uur per keer) plus de samenvatting op papier en de mogelijkheid om al je vragen te stellen via mail. Ongeveer drie maanden na afloop van het traject is er een extra Skype contact om te evalueren en doelen voor de toekomst te formuleren.

Is dit iets voor jou? Meld je dan hier aan.

Meer weten? mail me: frederike@theartistsway.info of bel voor een gratis intake gesprek 06-14208234 (kantooruren)

Interesse in individuele coaching of loopbaan begeleiding?
Kijk dan op: www.theartistsway.info/loopbaan-coaching/

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren