Artist’s Way Galerie

Al jaren was het mijn wens om werk van kunstenaars te tonen in een eigen galerie. In 2018 is deze wens uitgekomen en exposeren kunstenaars in mijn ruimte: de Artist’s Way Galerie aan de Admiraal de Ruyterweg 9 in Amsterdam.

Huidige expositie: Helga Kos tekeningen

‘Parels uit het Depot’ is een intieme expostitie van tien werken van Helga Kos. Af en toe organiseert zij een tentoonstelling van werk uit verschillende periodes.

 

Aardse dromen

Ik ben al jaren verliefd op het werk van Helga Kos. Ooit noemde ik haar tekeningen een kruising tussen de drukkunst van Werkman en de schilderijen van René Daniels. Soms lijken het landschappen, soms dromen, kleuren zijn aards en tegelijk helder. Het doet mij deugd haar werk te tonen in mijn ruimte.

Je bent van harte welkom op de opening op zaterdag 19 oktober 16.00 – 18.00 uur
Om 16.30 uur zingt Saskia Pfaeltzer een paar toepasselijke liederen.

Lees hier een interview met Helga Kos

De expositie loopt van 19 oktober 2019 tot 12 januari 2020
Open vrijdag, zaterdag, zondag van 12-17 uur of op afspraak.

Voorgaande exposities

Ron Krepel voorjaar 2019

Ron Krepel heeft een geheel eigen manier van schilderen. Soms doen zijn schilderijtjes denken aan oude Hollandse meesters, dan weer voelt het alsof je in een schilderij van James Ensor bent beland. Krepel leeft sinds en aantal jaren op het platteland van Hongarije maar was voor deze expositie in Nederland.

Lees hier een interview met Ron Krepel

Nynke Kuipers najaar 2018

Het werk van Nynke Kuipers is sprankelend en speels. Haar tekeningen ogen lichtvoetig maar raken me in mijn ziel. De dieren die vaak de hoofdrol spelen, kijken je aan en stellen vragen waar ik geen antwoord op weet.

Lees hier een interview met Nynke Kuipers